Vítejte u nás

kuchyňské studio INTEA nova Olomouc - kuchyně prémiové kvality

Začněte zde
Kuchyně na míru Olomouc – kuchyně INTEA

O nás

Kuchyňské studio INTEA nova s.r.o. Olomouc je prověřeným dodavatelem kuchyní ( více než 20 let zkušeností v oboru ), který si našel cestu do mnoha českých domácností. Svým zákazníkům zaručujeme vždy perfektní servis a postaráme se o kompletní zajištění nové kuchyně – od prvního návrhu až po samotnou realizaci.

Dodáváme pouze kuchyně české tovární kvality, a to za tu nejlepší cenu na trhu. Naší prioritou je v první řadě spokojený zákazník, proto dbáme na udržení našich standardů za každých podmínek.  Krásná a kvalitní kuchyň není výsostí jen některých.

Potřebujete kuchyň na míru? Hledáte atypické řešení vašich prostor? Chcete kvalitu za dostupnou cenu? Jsme tady pro vás, česká firma s letitou tradicí, která se nezalekne žádných překážek. Každá domácnost si zaslouží krásnou kuchyň. A každý si zaslouží kuchyň podle svých vysněných představ.

Náš tým tvoří jen profesionálové v oboru, kteří se mu věnují dlouhodobě a především rádi. Naše práce je naším koníčkem, a proto se můžeme pochlubit stoprocentní úspěšností v řešení kuchyní – ať už jde o malé prostory, specifické potřeby, nízký rozpočet či další speciální požadavky, nic pro nás není překážkou.

Máte zájem o konzultaci, schůzku, 3D návrh nebo nám chcete pouze položit dotaz? Napište nám.

Vynikající
Na základě 16 hodnocení
Petr Horák
Petr Horák
2023-07-09
Objednávka od začátku až do konce bez problému. Profesionální přístup a bezproblémová komunikace. Cením si zejména kvalitu provedení a precizní montáž.
Jiří Tálský
Jiří Tálský
2023-05-15
Kompletní rekonstrukce celé kuchyně v rodinném domku. Od začátku až po realizaci proběhlo vše k plné spokojenosti . Zvláště příkladná je skvělá komunikace se zákazníkem , ochota provádět změny v návrhu do poslední chvíle a profesionální montáž.
Aneta Knapková
Aneta Knapková
2023-01-18
Děkuji za skvěle odvedenou práci, kuchyň je velmi krásná, jsem velmi spokojená.
Jakub Flasik
Jakub Flasik
2022-10-24
Výborná domluva, kvalitní práce, dobrá cena. Doporučil jsem i kamarádům.
Pavel Prochazka
Pavel Prochazka
2022-09-12
S firmou INTEA NOVA jsme byli velmi spokojeni.Měli jsme zpracovaný návrh, který však měl drobné nedostatky, které nám byly při zadávání zakázky odtraněny. Současně nám byly doporučeny kvalitní a moderní materiály. Velmi příjemné bylo i zajištění a dodání všech spotřebičů. Musíme velice pochválit i montážní pracovníky, kteří odvedli skvělou práci.Současně nás potěšila i zpětná vazba ze strany vedení firmy. Firmu můžeme jen doporučit.
Michael Hendrych
Michael Hendrych
2022-07-21
Kuchyňské studio INTEA NOVA mohu jedině doporučit. Od prvotního návrhu, až po finální instalaci kuchyně, vše probíhalo v naprosto profesionálním duchu. Všechno nám ukázali, vysvětlili a poradili. Jakákoliv změna v návrhu byla hned upravena. Zaměření a instalace kuchyně probíhala vždy v domluvený termín. Velice vstřícný přístup a rychlá komunikace. Z kuchyně máme velikou radost. Děkujeme a určitě doporučujeme.
Marek Rusnák
Marek Rusnák
2022-06-07
INTEA NOVA doporučuji. Výborná komunikace, solidní jednání, konzultace všech technikých detailů se zákazníkem, dodržení domluvených termínů a výsledkem krásná a funkční kuchyň.
Alena Kohoutova Sediva
Alena Kohoutova Sediva
2022-03-02
Ďakujem studiu Intea Nova za nádherný pocit domova, ktorý sme ja a moja rodina získali po inštalácii novej kuchyne, šitej na mieru. Pozdvihlo to štandard nášho bývania a zmenilo vzťah k nášmu “novému” domu. Kuchyňa sa stala jeho dušou a radi v nej prebývame. Veľká vďaka všetkým pracovníkom za ochodu a ústretovosť, s akou riešili naše požiadavky, a za rýchlosť prevedenia požadovaných zmien v projekte i mimo pracovnú dobu. Sme veľmi spokojní a studio určite doporučujeme.
Petr Mácha
Petr Mácha
2022-02-16
Objednával jsem kuchyň do novostavby a musím říci, že spolupráce a komunikace se studiem Intea Nova byla od prvotního zpracování návrhu po finální montáž podle mého gusta. Rychlé úpravy v návrhu kuchyně, variantní řešení spotřebičů, ukázání a vysvětlení rozdílů v materiálech… Delší termín dodání (ale stejný jako u jiných poptávaných konkurentů), ale předběžný termín dodání seděl, co se dohodlo, to platilo. Zaměření a montáž kuchyně včetně všech spotřebičů i osvětlení zcela bez mého přičinění. Uvidíme, jak bude kuchyňská linka sloužit, ale zatím naprostá spokojenost a s čistým svědomím doporučuji.
Eva Ruzickova
Eva Ruzickova
2022-02-07
Skvělá spolupráce, krásná kuchyň, vlídné jednání. Příště zase;)

Nákupem nábytku České výroby podporujete ekonomiku naší země. I Vy si můžete dopřát Českou tovární kvalitu za nejlepší cenu v historii naší firmy.